Frederike

Bloemen Flora

Op haar achttiende besloot Frederike Van Vaerenbergh in de voetsporen van haar ouders Herman en Micheline te treden door mee te stappen in dit in 1970 opgerichte familiebedrijf. Echter, ze deed dit niet zonder de nodige kennis op te doen: zo volgde ze ondermeer de opleiding tot meester-bloembinder, verscheidene professionele cursussen en ging ze zelfs een tijdje buitenshuis werken om andere invalshoeken en werkwijzen te kunnen ervaren en evalueren.

Het resultaat hiervan liet zich kennen in een aantal mooie wedstrijduitslagen en zelfs in een uitnodiging voor het meewerken aan de bloemendecoratie ter gelegenheid van de huwelijken van Prins Filip en Prinses Mathilde  en Prins Laurent en Prinses Claire, een uitnodiging waarop zij maar al te graag inging. 

Een andere fijne herinnering is haar optreden van enkele jaren geleden in het VTM-programma “Groene Vingers” waarin zij de Paasdecoratie mocht realiseren.

In januari 2004 besloot ze dan samen met echtgenoot Peter de bloemenzaak te Pamel van haar ouders over te nemen en verder te gaan op de ingeslagen weg. Dit betekent nog steeds het aanbieden van topkwaliteit bloemen en planten in een origineel en modern jasje, altijd in stijl en met oog voor de individuele klant.

Onze Collectie

Elk seizoen weer wordt de bloemenwinkel volledig getransformeerd: steeds weer worden andere kleuren gebruikt, steeds weer wordt de winkelinrichting helemaal vertimmerd om u als klant een aangename en bijdetijdse koopervaring te laten genieten.

Naast een aparte vazenkamer, waarin wij u tal van merken vazen en potterie aanbieden, beschikt de winkel ook over een Flamant-kamer: hierin kan u de collectie van deze bekende Belgische interieurdecorateur ontdekken !

U kan bij Bloemen Flora terecht voor de collecties van volgende merken: Flamant, Baobab Collection, Dimpel, Leonardo, D&M Depôt, Schott Zwiesel, Serax, Quetzales, Belgoflor, Rastelli en zo veel meer !

location_on Brusselstraat 25 1760 Roosdaal mail_outline info@floraroosdaal.be phone 054 33 34 03

Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x